NETEJA DE FILTRES CUINA INDUSTRIAL
Us oferim el servei de recollida, neteja i reposicio dels vostres filtres, del tipus que siguin, d’inox, malla, mixtes, etc.. inclòs mides especials

• Recollim els vostres filtres bruts, adaptant les frequencies de canvi a les vostres necessitats depenent de l’us i funcionament de cada cuina

• Els filtres es netegen amb la darrera tecnología, basada en ultrasons, amb resultats no igualats per qualsevol altre sistema, i a mes, respectuos amb el medi ambient al fer un us minim de productes quimics, tots ells aptes per us en industria alimentaria.

• Reposem els vostres filtres, que continuen essent els vostres filtres. Teniu la garantia que els vostres filtres sempre seran de la vostra propietat.


Avantatges

• L’instal.lacio restará mes neta, amb un manteniment mes facil. Els fums sortiran rapidament cap al sistema déxtracció

• Evitem accidents provocats per la neteja dels filtres per part del vostre personal, o per manipulacio de quimics agresius, aixi com el risc d’incendis que comporta les acumulacions en el sistema d’extracció.

• Els filtres sempre estaran nets amb la periodicitat adequada a les vostres necesitats, acomplint les normes sanitaries i d’higiene, aconseguint un ambient mes saludable i mes confortable per els vostres clients i treballadors.

• Allargar la vida dels sistema d’extraccio de fums, sobre tot extractor i turbina, al facilitar l’aspiració de l’aire calent i els elements en suspensió dels fums generats.

Si compteu amb nosaltres, us beneficiareu d’interesants ofertes al contractar altres dels nostres serveis: neteja de tubs i extractors, neteja de campana i plenum, neteja periodica profunda de cassoles i estris de cuina, etc..
 
SERVEIS  DE  NETEJA Carrer Paral·lel, 48  ·  17100 La Bisbal d'Empordà  ·  M 609 878 297  ·  T 972 643 618 info@serveisdeneteja.net