NETEJA EXTRACCIONS DE FUM
Les cuines i obradors industrials necessiten instal·lacions d'extracció de fum especialment dissenyades per l'evacuació de fums, vapors i olors. En aquest procés d'evacuació es dipositen petites partícules de greix i altres residus sòlids sobre els diferents elements de la instal·lació (campanes extractores, tubs, filtres, motors...), convertint aquesta acumulació en una important font contaminant (contaminació bacteriana, insectes...) així com en un perillós dipòsit de combustible en cas d'un incendi accidental.

Serveis de Neteja us ofereix un servei professional i altament qualificat per la neteja d'instal·lacions d'extracció de fums per a cuines (restaurants, bars, hotels, serveis de càtering, escoles, hospitals, cuines comunitàries, etc...

Com ho fem?

Protegim les zones de treball, especialment allà on hi ha instal·lació elèctrica en les àrees d'intrevenció.

Equipats amb la més moderna maquinària i els productes més adients procedim a la neteja de campana, tubs, filtres i extractors.

Instal·lem registres per inspeccions i accés a les instal·lacions allà on sigui necessari per assegurar una correcta neteja.

Recollim tots els residus generats en el procés.

Apliquem productes de neteja aptes per a ús alimentari, biodegradables i respectuosos amb el medi ambient d'acord amb la legislació vigent.

Si cal facilitem certificat del servei realitzat.

Avantatges d'una neteja professional

- Acomplir les normes de sanitat e higiene davant de possibles inspeccions

- Acomplir les normes de prevenció d'incendis R.O 341/1999 millorant les condicions de les assegurances.

- Millorar la seguretat i la higiene alimentària (prevenció d'intixicacions alimentàries).

- Prevenir plagues d'insectes, rosegadors, etc..

- Augmentar el comfort de clients i treballadors, aconseguint un ambient més saludable lliure de males olors procedents del sistema.

- Allargar la vida de les instal·lacions d’extracció de fum.

- Millorar el rendiment de la instal·lació reduint el consum energètic.
 
SERVEIS  DE  NETEJA Carrer Paral·lel, 48  ·  17100 La Bisbal d'Empordà  ·  M 609 878 297  ·  T 972 643 618 info@serveisdeneteja.net