NETEJA I PROTECCIO DE FAÇANES ANTIGRAFITS
Neteja i protecció de façanes. Netegem tota mena de façanes, amb equips i productes adequats a cada necessitat: monocapes, revoques, pedra, formigó, obra vista, metàl·liques, etc. En cas de tenir façana porosa, podem tenir problemes de formació de bardisses i colònies de líquens, que cal eliminar per que no es deteriorin, i un cop netes aplicar proteccions per que retardar l’aparició dels mateixos.

Les condicions meteorològiques i la contaminació també juguen en contra de les façanes i revoques exterior. La neteja torna el aspecte original del suport i la protecció rentabilitza la neteja, allargant els períodes entre serveis i augmenten significativament la durabilitat.

Tanmateix amb aquestes proteccions podem hidròfugar la façana i per tant protegir d’humitats la nostra llar, comerç, industria, etc.. Els nostres productes de protecció, de primeres marques com Dr. Shutz GMBH, epex i Holzadac proporcionen protecció per llargs períodes. 

Si teniu façanes de formigó us podem oferir el calorejat al silicat, de gran durabilitat, amb resultats decoratius molt interessants, i amb una completíssima gama de colors basada en la carta RAL, que al mateix temps compactarà i protegirà dels agents contaminats i meteorològics les vostres façanes.


ANTIGRAFITS
Retirada de Grafits.
Eliminem qualsevol classe de pintada (pintures i laques bicomponents, aerosols, retoladors permanents, etc) de qualsevol superfície: Formigons, arrebossats, monocapes, obra vista, pedra natural o artificial, marbre, calcària, suports metàl•lics, fusta, mobiliari urbà, superfícies lacades, vidres, etc.

Protecció Antigrafits. Apliquem emulsions protectores per a qualsevol tipus de suport i acabat a les vostres façanes. El nostre producte facilita la posterior retirada dels grafits i actua de hidròfug protector del suport. 

Manteniment. Els vostres clients poden contractar un manteniment de manera que no han de tornar a preocupar-se de les pintades. El contracte de manteniment garanteix la retirada dels grafits en un màxim de 7 dies i inclou la protecció de forma gratuïta, i una revisió mensual per controlar l’aparició de grafits per a clients institucionals i particulars. Informeu-vos de les condicions del manteniment a través del nostre CONTACTE
 
SERVEIS  DE  NETEJA Carrer Paral·lel, 48  ·  17100 La Bisbal d'Empordà  ·  M 609 878 297  ·  T 972 643 618 info@serveisdeneteja.net