NETEJA XEMENEIES I CALDERES
El sorge acumulat en les conduccions de les xemeneies es un potencial perill. La neteja periòdica de la xemeneia minimitza el risc d'incendis, a mes d'optimitzar la despesa en llenya, pallet, etc., assegurant una bona combustió i un bon rendiment. La neteja de la xemeneia es una feina bruta que requereix experiència i maquinaria especifica per la realització del servei. Els nostres equips son homologats i donen garantia i seguretat.

Les calderes brutes, tenen una mala combustió i per tant el consum de combustible augmenta. es necessari netejar i verificar les conduccions d'evacuació de gasos i fums, així com l'interior de la cambra de combustió de forma periòdica.

Preguntes freqüents

Amb quina periodicitat hem de netejar la xemeneia o caldera?
Al menys un cop a l’any hauríem de fer que un professional neteges la xemeneia o caldera, la legislació ens diu que aquest es el temps mínim entre neteges. El sentit comú ens dona també orientació per això: olor de sutge, terrosos de sutge que cauen, evacuació de fums deficient, etc.

Es necessari netejar una caldera de calefacció o aigua calenta?
L’acumulació de sòlids a l’interior de la cambra de combustió i els tubs d’evacuació de fums fan que aquesta sigui deficient, augmentant el consum de combustible i deteriorant la vostra caldera. Una neteja periòdica es absolutament necessària.

En cas de netejar varies xemeneies en una mateixa comunitat el preu es el mateix?
Fem preus especials per comunitats tant verticals, com en urbanitzacions o grups de veins. Consulteu-nos.

Quan veiem quitra o sutge brillant, es necessari netejar la xemeneia?
Aquestes incrustacions son especialment perilloses i requereixen de una ajuda química per a la neteja. Cal un raspallat i posteriorment us asesorarem per poder realitzar un tractament preventiu de l’aparició d’aquest sutge.

Els productes que es venen per netejar xemeneies son efectius?
Son una ajuda, però en qualsevol cas mai poden substituir l’escurat periòdic de la vostra xemeneia o sortida de fum
 
SERVEIS  DE  NETEJA Carrer Paral·lel, 48  ·  17100 La Bisbal d'Empordà  ·  M 609 878 297  ·  T 972 643 618 info@serveisdeneteja.net