CONTACTE

 

*NOM I COGNOM

EMPRESA:

DIRECCIÓ:

POBLACIÓ:

C.P

TELÈFON:

FAX:

*ADREÇA ELECTRÒNICA:

COMENTARIS:

*camps obligatoris
Estem a la vostra disposició per assessorar-vos i donar-vos les millors solucions tant per a particulars com per a comerços , institucions, industria, etc..
L’informem que les dades personals obtingudes a partir d’aquest formulari, així com la direcció de correu electrònic, han estat incloses en un fitxer del qual és responsable SERVEIS DE NETEJA SC, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que poguessin ser del seu interès.
SERVEIS DE NETEJA SC es compromet a l’ús exclusiu de les dades, recollides mitjançant aquest formulari, amb la finalitat mencionada anteriorment.

L’interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.
L’enviament d’aquest e-mail implica l’acceptació de les clàusules exposades.
Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel.lació oposició, en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent direcció SERVEIS DE NETEJA SC; Avinguda Josep Irla, 12, 17100 La Bisbal.
 
 
SERVEIS  DE  NETEJA Carrer Paral·lel, 48  ·  17100 La Bisbal d'Empordà  ·  M 609 878 297  ·  T 972 643 618 info@serveisdeneteja.net