NETEJA-REGENERACIO DE FALSOS SOSTRES
Els presentem la neteja ecològica de sostres ReciPlac©
Per un ambient de treball més net.


Els sostres tècnics pateixen un dany inevitable degut a la contaminació del medi ambient, goteres i taques d’humitat, la nicotina i el propi envelliment. Les conseqüències: deteriorament estètic, pèrdua de lluminositat i propietats acústiques i, sobre tot, riscos per a la salut (bactèries i gèrmens).
Per a què els sostres recuperin totes les seves característiques estètiques i aïllants, siguin del material que siguin, ReciPlac© ofereix les solucions més eficaces, amb el màxim valor afegit i la millor relació qualitat preu. Tots els materials que utilitzem són respectuosos amb el medi ambient i no alliberen partícules contaminants a l’espai de treball. La nostra tècnica de micro polvoritzat resulta més neta i fàcil d’aplicar, obtenint un emblanquiment uniforme de manera instantània.

Així treballa ReciPlac©
Depenent del material i de les circumstàncies especials de cada client apliquem un procediment específic després d’un estudi sobre el terreny. Tractem entre 250 y 350 m2 per jornada, segons les característiques de cada cas, sense que sigui necessari trencar el ritme de treball del client.

Què els ofereix ReciPlac©
• Neteja i higienització de sostres porosos i semi porosos, metàl·lics, de PVC o d’alumini.
• Neteja i desinfecció de tots els accessoris del sostre: lluminàries, sortides d’aire condicionat, detectors, reixes de retorn, calefacció, etc. Posterior protecció dels mateixos.
• Protecció total del mobiliari i altres útils, equipaments i parets.
• Substitució de plaques trencades i deteriorades.
• Neteja del sostre tècnic per micro polvoritzat a pressió, restaurant les condicions originals estètiques, acústiques i de reflexió de la llum.
• Neteja i lliurament d’obra.
Higienització d’ambients complint totes les normatives vigents, reduint baixes laborals (sistema HCA de Sanitat Mediambiental).

RE-ESTRENEU EL VOSTRE SOTRE SENSE OBRES I SENSE GENERAR RUNES O RESIDUS
 
SERVEIS  DE  NETEJA Carrer Paral·lel, 48  ·  17100 La Bisbal d'Empordà  ·  M 609 878 297  ·  T 972 643 618 info@serveisdeneteja.net