TRACTAMENTS DE TERRES
SERVEIS DE NETEJA, com a membre del grup d’empreses
 APLISYSTEM , esta especialitzada en la neteja, manteniment i protecció de tota mena de paviments, donant solucions tècniques als problemes que presenten. Els nostres sistemes estan avalats per anys d’experiència, formació continuada i productes de qualitat. Estem especialitzats en qualsevol aspecte de la neteja i manteniment de paviments: protecció, neteja en profunditat, retirada de verdisses, polits, abrillantats, renovacions de paviments, acabats decoratius, etc. Consulteu-nos per a les millors solucions.

Marbre i terratzo. Solucions per mabre i terratzo de nova col·locació, o usats. Rebaixat de terres, diamantat i vitrificat. Sigui quin sigui l’estat del sòl trobem una solució per cada necessitat. 
El marbre es un paviment noble, però que pateix un desgast pel transit tant en llocs públics com en entorns residencials. Disposem de moderna maquinaria (rebaixadores satèl·lits, rotatives de baixa i mitja velocitat, diamantadores manuals, etc…) que restauren aquest material per donar-li una nova vida.
El terratzo es un paviment molt resistent i sofert, que amb el pas del temps, també pateix desgast. Les nostres solucions també son aplicables al terratzo, per retornar la lluentor . Tots aquests tractaments tambe son possibles en escales i paraments verticals (parets, columnes, etc…)

Granit. Aquest material que trobem en paviments i paraments verticals, amb el pas del temps pot acumular desgast per trànsit en interiors i d’efectes de la contaminació i la meteorologia en exteriors. Els nostres sistemes combinats de maquinaria polidora i abrasius d’última generació, així com productes abrillantadors específics, poden regenerar aquest material tornant a tenir uns terres brillants i nets i façanes renovades, sense necessitar de substitució.

Hidràulic. El paviment hidràulic es un paviment que ha esdevingut una solució decorativa moderna, pero al mateix temps el podem trobar en paviments que tenen uns anys
inclús de principis del segle XX. Sigui quin sigui el cas, una correcta combinació de maquinaria, productes i coneixement del suport, permet aconseguir acabats de gran bellesa. Si l’hidràulic te una certa antiguitat, netegem en profunditat o be amb una combinació de maquinaria i abrasius recuperem la superfície i podem aconseguir acabats espectaculars en aquest paviment. Entre els nostres treballs realitzats, hi ha restauracions de cases modernistes o “indianes” en poblacions com Begur, Calella de Palafrugell o Sant Feliu de Guíxols, que pel seu especial valor decoratiu han estat conservats desprès de reformes i s’ha aconseguit donar nova vida a aquests paviments.

Terres de PVC, linòleum, resines sintètiques.
Els paviments sintètics, tambe pateixen desgast per l’ús i embrutiment, i en molts casos la neteja ordinària no es suficient per conservar-los. Els nostres sistemes i productes, renoven els paviments existents sense necessitat de canviar el paviment. Ja siguin de PVC, linòleum, o resines, podem renovar las superfícies i a mes canviar el seu aspecte amb acabats brillants o satinats, no lliscants. Els nostres sistemes a mes segueixen els protocols dels principals fabricants de paviments sintètics, amb la qual cosa podem garantir un servei adequat al seu paviment.

Paviments continus. Els Paviments de formigó o cimentosos autonivellants, cada cop tenen mes acceptacio com a solucions decoratives. En aquest casos realitzem neteges en profunditat dels suports i apliquem proteccions que renoven l’aspecte del paviment, donant nova vida al mateix. Podeu triar entre solucions en acabats satinats o brillants, o be aplicar colors decoratius. En parkings, tallers o instal.lacions industrials, tenim solucions per renovar els paviments existents, o aplicar acabats resistents per l’ambit de treball. Especificament, apliquem en exclusiva proteccions resistent a les marques de rodes de vehicles en paviments preexistents, especialment indicats per parkints, tallers, exposicions de vehicles, etc…

Obra rústica. Els paviments rústics (tova, terracotta, rajol..) son paviments de fang cuit que han esdevingut un paviment noble i decoratiu de gran acceptació. La seva pròpia estructura, el fan molt vulnerable al desgast i al embrutiment, degut a la seva porositat. Podem oferir neteja i aplicació de proteccions decoratives en qualsevol paviment rústic, des de proteccions hidro-oleo repel·lents sense capa i per tant invisibles, fins a tractaments amb capa en acabats satinats i brillants efectuats per combinació de ceres i olis modificats que donaran un aspecte noble, net i protegit al vostre paviment rústic. 

Pedra. Els paviments de pedra natural o artificial, precisen de sistemes de protecció i neteja específics. Cada tipus de material respon de manera diferent en funció de la seva porositat al desgast ambiental i de transit, per això apliquem en funció de les seves característiques els tractaments de neteja i protecció necessaris per mantenir aquest paviments.

APLISYSTEM
, disposa a demès d’aplicadors de paviments, per la qual cosa podem oferir el servei d’aplicació de paviments autonivellants, tant cimentosos com resines, per a qualsevol tipus d’instal·lació: residencies particulars, tallers, cuines industrials, botigues, magatzems, etc.. Tenim una amplia gama de paviments que us podem oferir i que podeu consultar en el web corporatiu del grup APLISYSTEM.
 
SERVEIS  DE  NETEJA Carrer Paral·lel, 48  ·  17100 La Bisbal d'Empordà  ·  M 609 878 297  ·  T 972 643 618 info@serveisdeneteja.net