NETEJA TÈXTIL
Realitzem la neteja especialitzada de tot tipus d’entapissats, moquetes, sofàs, butaques, cadires, etc. Ja sigui en un establiment comercial, teatre, cinema, restaurants, hotels, autocar, embarcacions, automòbils, o en domicilis particulars, es especialment necessari mantenir la neteja dels vostres tèxtils. Els nostres sistemes garanteixen d’higienització del suport, així com una neteja en profunditat, per a la vostra tranquil•litat. Els nostres sistemes de treball apliquen tècniques respectuoses amb el medi ambient, amb productes totalment garantits amb la garantia dels millors fabricants.

Moquetes. Rentat en profunditat amb escumat per maquinar rotativa i higienitzat en profunditat pel sistema injecció extracció, amb tractament integral llevataques i antiàcars. Moquetes sanejades i en perfecte estat. 

Sofàs, butaques i tapissats. Rentem a domicili els seus entapissats amb tractament llevataques i amb productes específics que garanteixen higienització en profunditat.
 
Cortines tècniques i tendals. Rentat per injecció extracció, en cortines enrotllables. Protegim els aparadors en botigues i no interferim els vostres horaris comercials. Els tendals son rentats in si tu, conservant les seves propietats , ja siguin hidròfugues o de reflexio de la calor com es el cas del screen.

Tapisseries cotxes. Rentat en profunditat d'interiors d'automòbils sigui quin sigui el seu estat. Preus especials per tallers i concessionaris per volum. Rentat in si tu, ens desplacem fins el vostre establiment.

Tapisseries embarcacions. Rentat en profunditat de les moquetes i entapissats d'embarcacions, amb maquinaria específica per maniobrar en espais petits, tractaments específics per taques d'aigua de mar i altres.
 
SERVEIS  DE  NETEJA Carrer Paral·lel, 48  ·  17100 La Bisbal d'Empordà  ·  M 609 878 297  ·  T 972 643 618 info@serveisdeneteja.net